Adverteren en sponsoren

Advertentie in ons programmaboekje

Wilt u Toonkunst Zutphen en omstreken financieel steunen? Plaats dan een advertentie in ons programmaboekje. Dit is een full colour brochure van A5 formaat met het concertprogramma en informatie over de uitvoerenden. De oplage is 800 exemplaren. Het boekje wordt gratis uitgedeeld tijdens het concert. In 2024 vieren we ons 150-jarig bestaan en treden we op 10 november in de Buitensociëteit op met een jubileumprogramma.

Graag bieden wij je de volgende keuzemogelijkheden voor een advertentie:

Formaat programmaboekje: A5
Advertentie hele pagina €180,-* staand  130 x 190 mm
Advertentie halve pagina €95,-* liggend 130 x 92 mm
Advertentie kwart pagina €60,-* staand  62,5 x 92 mm

*De prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Wilt u weten hoe ons programmaboekje eruitziet? Klik hier.

Interesse? Neem gerust contact met ons op: info@toonkunstzutphen.nl

Sponsoren

Toonkunst Zutphen en omstreken is een van de oudste Zutphense koren, dat in 2024 zijn 150-jarig bestaan viert. Het koor telt momenteel 80 leden en voert grote werken uit zoals Matthäus Passion van J. S. Bach en Requiem van W.A. Mozart. Toonkunst Zutphen is een vaste bespeler van de Buitensociëteit en geeft concerten in samenwerking met professionele orkesten en solisten. Door ons koor te sponsoren draagt u bij aan de eeuwenlange Nederlandse koortraditie en helpt u deze traditie voor de toekomstige generaties te bewaren.

Wilt u Toonkunst Zutphen sponsoren? U kunt contact opnemen met Klaas Wieringa, bestuursvoorzitter Toonkunst Zutphen en omstreken: voorzitter[at]toonkunstzutphen.nl.