Meezingen

Zingt u graag? Wij ook! Zou u ook graag een keer de Matthäus Passion van Bach of Ein deutsches Requiem van Brahms of het Requiem van Mozart willen zingen? Dat kan bij ons!

We zijn een koor met een gemoedelijke sfeer waar u zich snel thuis zult voelen! Uiteindelijk draait alles om de muziek. Toonkunst Zutphen streeft ernaar om prachtige werken volledig tot hun recht te laten komen. In klank en zeggingskracht, met gevoel voor de inhoud, met dynamiek en beleving.

Wij willen het publiek ontroeren en verbazen en onszelf steeds weer overtreffen. Dat kan als wij voortdurend blijven inzetten op muzikale ontwikkeling en groei. Dat doen we tijdens de repetities, maar ook door workshops stemvorming voor de verschillende stemgroepen.
Tweemaal per jaar hebben we een koordag. In januari en juni sluiten we op een vrolijke, informele wijze een jaardeel af. Iedere maandagavond oefenen we van 19:30  –  22:00 uur op onze vaste repetitieplek in het Eligant Lyceum, aan de Isendoornstraat 3.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de ledensecretaris van Toonkunst Zutphen, Josefien van Kalmthout. E-mail:info@toonkunstzutphen.nl.

Gelet op de samenstelling van ons koor en de klankharmonie die wij nastreven zijn wij vooral blij met tenoren en bassen jonger dan 65 jaar. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend een aantal repetities bijwonen. Wilt u vervolgens lid worden, dan is een stemtest met een positief resultaat vereist. Er zijn oefenprogramma’s (mp3 en/of midi-files) beschikbaar om thuis te oefenen. De stukken thuis instuderen is dus geen enkel probleem.

De contributie voor elk lid bedraagt €330 per jaar en kan in maximaal vier termijnen per automatische incasso betaald worden. Koorleden kunnen op twee data het lidmaatschap opzeggen: per 1 januari en per 1 juli. Bij tussendoor opzeggen is contributie verschuldigd tot de eerstvolgende opzegdatum.